jeg er nødt til at dele denne dejlige opskrift med jer
de seneste år har det været det, årets første høst af rabarber er brugt til
rarber muffins (ca. 16 stk.)
250 blødt smør
3 dl sukker (250 g)
4 æg str L
150 reven marcipan
4½ dl hvedemel (275 g)
2 tsk bagepulver
200 g snittede rabarber
½ dl rørsukker (50 g)
100 g hakket hvid chokolade
rør smør og sukker blødt og pisk æggene i et ad gangen
den revne marcipan røres i æggemassen
sigt hvedemel og bagepulver i dejen
fordel dejen i muffinsformene
blandt de 2-3 cm snittede rabarber med rørsukker og chokolade
drys blandingen over kagerne og bag dem ca. 25 min. ved 180 grader
drys evt. med lidt flormelis
opskriften er fra bladet Spis Bedre (forår 2010)
- jeg håber, at de tilgi'r mig, for I må prøve disse muffins!
Den må prøves i weekenden, elsker de første rabarber.
SvarSletBagte en rabarbertærte af de allerførste i går.
Mumf:)
Måske jeg skal prøve en tærte næste gang. Det ender ofte med en smuldredej......
SletÅh tak for denne opskrift ! Den ser godt nok MEGET lækker ud- hvid chokolade og rabarber og marcipan- åh hvad vil du mere :-)
SvarSletDen hvide chokolade er perfekt sammen med rabarberne. God bagning!
SletI love that rhubarb is rabarber in Danish! These look really yummy, Mette.
SvarSlet.....and I love the word rhubarb, Krista. They are so good. The mix of rhubarb and white chocolate is perfect.
SletUhm, dem må jeg prøve. Har lige fået et bundt fra min brors have :-)
SvarSletHeldige dig. Glæd dig - de smager skønt!
SletDen opskrift må jeg afprøve. Skal lige et smut ud i kolonihaven og hente et bundt med hjem - har allerede lavet rabarbertærte og marmalade:)
SvarSletJeg gad godt have bundter i haven, men der var lige 200 g til en portion muffins. God bagning, Gitte.
SletIt looks so yummy! Thanks for the recipe!
SvarSletHappy baking! They are very good.
SletÅh, hvor ser de lækre ud !!
SvarSlet...de kan godt være vanedannende i disse rabarber tider. Prøv dem!
SletUhasom de ser lækre ud!! Rabarber, marcipan og hvid choko i den samme kage - det kan kun være godt! Må prøves en af de kommende fridage.
SvarSletGod bagning og nyd fridagene.
SletHar lige checket rabarberniveauet i haven - det er helt i top, så jeg bager muffins snarest og det er en god måde at få brugt det sidste marcipan fra jul - de er fantastisk gode - jeg prøvede at bage dem sidste år - uhmmmm........
SvarSletVi ses tirsdag - ikke?
Hej, Nu er der købt ind til muffins, og rabarberne står fint, så onsdag står den på bag og gæster.
SvarSletGodt nok en masse kommentar om de ser godt ud, desværre er de ikke så lækre som de ser ud, bruger normal grund opskriften fra kvalimad med surmælksprodukter i, de bliver bare gode hver gang også med marcipan hvidchoko og rababer, og hvad man ellers kan finde på at komme i.
SvarSletBent
Har lige bagt og smagt - og det bliver ikke sidste gang. Tak for en skøn opskrift!
SvarSlet