7. februar 2015

Yarn de-stashing


Hello, my name is Mette,
I'm an yarn addict......
I have boxes and baskets full of yarn in different colors and fibers.
I often buy yarn with no purpose in mind.
It must stop!I don't have a lot of WIP's and UFO's,
I prefer one knit project at a time.Since December I have knitted a sweater, a hat, a scarf and 6 pairs of socks - all knitted of yarn from stash.
Totally approx. 1,2 kg yarn.
Honestly, it feels damn good!


I have decided to continue my yarn de-stashing -
do you wanna join me...?

There are no rules, but your own.

I hope to keep the knit mojo and de-stash with some knitted gifts in mind. It's an easy way to great gifts and it's such pleasure.

10 kommentarer:

 1. Hej. Jeg hedder Anette. Jeg er garn-oholoker! Jeg har nu været clean siden midten af december, hvor jeg indførte købestop.

  Jeg har udfordret mig selv på ikke at købe garn i 2015, men jeg er dog så heldig at gave gavekort liggende på ca. 600,-, som jeg kan købe garn for i yderste konsekvens.

  Jeg vil gene være med på din udfordring.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder godt, Anette. Jeg må indrømme, at jeg faldt i sidste uge og købte garn - dog til en god pris - til en sweater til mig selv. Det sjove er, at den slet ikke er nær så sjov at strikke, som projekterne af lager-garn. Glæden og tilfredsheden er så meget større - ikke mindst til gode gaver! Har du en blog, Anette, eller en Instagram profil....? Go' lørdag. Jeg skal i gang med et nyt projekt!

   Slet
  2. Ja. Jeg er @anettepindsvin.

   Jeg er enig med dig i, at det er sært tilfredsstillende med resteprojekter. Og så var jeg så snedig, at jeg købte godt ind inden købestoppet...😉

   Slet
  3. Snedighed er en god ting, når det kommer til garn indkøb. God strikkelyst - jeg glæder mig til at følge med på IG.

   Slet
 2. Jepp, destashing må til her, jeg pakker ned lageret nå som vi skal flytte, og det er særs mye garn der... Barnehagen fikk en pose, men det er mye å ta av. Hatten av for 1,2 kg ut av lageret, det er jo bra!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også foræret lidt garn til genbrug, men der er stadig meget garn.... Jeg glæder mig til at se nærmere på din blog i dag - og vanterne, åh, hvor er de smukke. Mine vanter er kedelige i forhold til de forskellige modeller og farver.

   Slet
 3. Anonym7.2.15

  Jeg køber sjældent garn til bestemte projekter, så jeg strikker nærmest altid fra lageret. Til gengæld sørger jeg for at supplere det op jævnligt, hvis jeg kommer forbi nogle gode tilbud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder fornuftigt, men jeg har vist ikke være disciplineret nok. Gode tilbud skal man bestemt ikke gå uden om, og jeg har ikke indkøbs stop:-) Har du en blog eller IG-profil....?

   Slet
 4. Oh boy, am I ever with you, Mette! Good for you to be so resolved about using your stash!

  Beata xox

  SvarSlet
 5. I am de-stashing too! Feels good :) xo

  SvarSlet

your comments make me happy